Контакт-центр: +38 (044) 393-00-00 +38 (0482) 307-500
Швидка допомога (Одеса) +38 (0482) 343-062 +38 (067) 7343-062 +38 (099) 9343-062

Теплі відгуки клієнтів — це завжди приємно!

Кажуть, що негативними враженнями клієнти діляться у 10 разів частіше, ніж позитивними. Але наші клієнти постійно і з задоволенням діляться і своїм хорошим досвідом, і приємними емоціями: це відгуки, які ми отримуємо як в інтернеті, у соціальних мережах, так і в центрах продажів полісів медичного страхування і в наших медичних центрах.

Для нас дуже важливо отримувати від вас такий зворотний зв'язок. По-перше, ми радіємо за своїх клієнтів. По-друге, так ми дізнаємося, що добре роблячи свою роботу, всі разом ми дійсно допомагаємо людям і цілим сім'ям зберігати та відновлювати своє здоров'я, піклуватися про близьких, відчувати себе більш захищеними і спокійними. І це багато чого варте!

Ми хочемо поділитися з вами деякими відгуками, які залишили наші клієнти:

«Дуже хочеться висловити величезну подяку лікарському колективу і персоналу клініки Into-Sana! На жаль, за останні пару місяців довелося кілька разів зіткнутися з необхідністю отримання медичної допомоги. Спасибі вам за оперативність, кваліфіковану допомогу та уважність до кожного клієнта! І особливо, окрема подяка за те відчуття спокою та впевненості, яке ви даруєте своїм пацієнтам навіть у критичних ситуаціях! Щиро бажаю вам подальшого розвитку і успіху!», Ольга Чумаченко.

«Хочу подякувати лікарям швидкої допомоги Into-Sana, на жаль, не знаю їхніх імен, які своїми професійними діями врятували життя моєї мами. Ця бригада виїжджала в село Фонтанка 16 червня 2018 року. Всі лікарі відзначили, що тільки своєчасна допомога врятувала мою маму від інсульту. Спасибі їм!», Лаура Аванесова.

«Висловлюю подяку бригаді швидкої допомоги, яка прибула вчора вранці і надала моїй дружині першу допомогу та транспортувала в клініку для первинної діагностики, а потім транспортувала до Військового клінічного центру. Дружину зараз рятують і готуватимуть до операції. Бригада повелася, як справжні медики. Спасибі вам велике, ваша швидка допомога не раз нам рятує життя! Ви найкращі!», Андрій Семенов.

Від щирого серця дякуємо вам за теплі слова на адресу наших менеджерів зі страхування, бригад швидкої допомоги, лікарів і персоналу клінік. Здоров'я вам і вашим близьким!

Відгуки про лікарів