Контакт-центр: +38 (044) 393-00-00 +38 (0482) 307-500
Швидка допомога (Одеса) +38 (0482) 343-062 +38 (067) 7343-062 +38 (099) 9343-062

Сучасний медичний сервіс для резидентів Astarta Business Centre від Into-Sana

21 Тра 2019, 12:53

Ми знаємо, наскільки важливо мати можливість отримати відповіді на питання щодо свого здоров’я швидко, конструктивно і не відволікаючись від роботи та важливих проектів. Тому тепер в Astarta Organic Business Centre в Києві працює Astarta Health Point за підтримки Into-Sana!

Astarta Health Point — це безкоштовний медичний сервіс для всіх резидентів бізнес-центру Astarta. Це місце, де можна поставити лікарю будь-яке запитання щодо турботи про своє здоров‘я. Навіть таке, яке може здаватися дріб’язковим і незначним. Таке, задля якого ви не стали б витрачати час на візит у клініку.

Крім того, в Astarta Health Point можна виміряти температуру, тиск, індекс маси тіла, зробити ЕКГ тощо, а також отримати необхідну медичну допомогу чи направлення до профільного фахівця. Також резиденти можуть отримати тут безкоштовний сертифікат на відвідування Into-Sana, за яким можна скласти свій Personal Health Plan.

Що таке Personal Health Plan?

Це індивідуальний план менеджменту свого здоров’я, що допоможе виявити список «індивідуальних ризиків», а отже й необхідних профілактичних досліджень і консультацій лікарів, які будуть актуальні саме для конкретної людини. Відомо, що схильність до тих або інших захворювань залежить від віку, способу життя, спадковості та інших чинників, тому стандартизований перелік аналізів і консультацій, розрахований на «середньостатистичну людину», часто виявляється неефективним. 

Лікар Into-Sana допоможе скласти індивідуальну програму обстеження на основі рекомендацій ВООЗ і міжнародних медичних протоколів.