Контакт-центр: +38 (044) 393-00-00 +38 (0482) 307-500
Швидка допомога (Одеса) +38 (0482) 343-062 +38 (067) 7343-062 +38 (099) 9343-062

Нова хірургічна стійка MGB

06 Лют 2014, 14:20

Однією з основних тенденцій сучасної хірургії є зменшення травматичності оперативних втручань, особливо при операціях на черевній порожнині. З радістю повідомляємо, що тепер операційні зали INTO-SANA оснащені найсучаснішою в місті та області лапароскопічною хірургічної стійкою «MGB».

В операційних INTO-SANA встановлена ​​краща в Одесі хірургічна стійка для лапароскопічних операцій - MGB.

Сучасна наука розвивається в напрямку зниження травматичності великих операцій. Хірурги домагаються цього, використовуючи не порожнинні, а лапароскопічні операції. В основі цього методу лежить можливість доступу до потрібного органу через невеликі отвори на тілі та виконання хірургічних маніпуляцій за допомогою спеціальних маніпуляторів.

Але можливість застосування цієї технології залежить не тільки від майстерності лікаря, але перш за все від забезпеченості операційної сучасним обладнанням. А саме - хірургічними відеосистемами та маніпуляторами.

Добре обладнані операційні можуть дозволити собі далеко не всі клініки.

Олег Петрович Борянський, лікар-хірург:

- Наша нова хірургічна стійка - єдина не тільки в Одесі, а й у всьому Південному регіоні.

Її переваги оцінить будь-який хірург. Повірте, ми звикли до хорошого обладнання. Але навіть ми здивовані технологічними можливостями нової стійки.

По-перше, це колосальний набір інструментів. Ми можемо виконувати операції на будь-якому органі.

По-друге, якість камери (а це тричіпова камера) і світлодіодне освітлення. Ця камера дає реальну картинку, без обробки і перетворень. Це точна передача розмірів органів, відтінків кольорів. Світлодіодне освітлення підвищує інформативність зображення. Ми можемо гранично точно через відеомонітор оцінити стан органів, що необхідно для прийняття вірного рішення про обсяг операції.

І, звичайно ж, можливість запису всієї операції на цифровий носій. Що іноді буває вкрай важливо.