Контакт-центр: +38 (044) 393-00-00 +38 (0482) 307-500
Швидка допомога (Одеса) +38 (0482) 343-062 +38 (067) 7343-062 +38 (099) 9343-062

Всесвітній тиждень імунізації - даруємо вакцини!

24 Кві 2020, 15:56

24-30 квітня  - Всесвітній тиждень імунізації, що проходить під лозунгом VaccinesWorkforAll (За всезагальний доступ до ефективних вакцин).

Вакцинація може попередити близько 15 дитячих хвороб. Для дорослих актуальні щеплення від дифтерії, грипу, вітряної віспи, гепатиту B, пневмококової інфекції. Детальніше про вакцини та їх дію:

  • Вакцинація дітей від краснухи захищає їх майбутніх дітей від вроджених вад розвитку та передчасної смерті. 
  • Кожна дівчинка повинна мати можливість вакцинуватися проти вірусу папіломи людини (ВПЧ), щоб попередити рак шийки матки. 
  • Вакцини проти сезонного грипу попереджують важкі ускладнення та смертність від цього захворювання.
  • Вакцинація проти гепатиту В захищає людей від таких захворювань як цироз чи рак печінки, спричинених гепатитом В. 
  • Пневмококові інфекції, які є основною причиною бактеріальної пневмонії у дітей та дорослих , а також менінгіту, середнього отиту,  можна попередити за допомогою пневмококової вакцини. 
  • Вітряна віспа може викликати значні ускладнення:  інфекції м’яких тканин, пневмонію, гепатит, енцефаліт. Дорослим людям із супутніми хронічними захворюваннями, з ослабленим імунітетом в першу чергу рекомендовано пройти вакцинацію. 
  • При поліомієліті вражається центральна нервова система з розвитком паралічів та парезів. Вакцинація проти поліовірусної інфекції представляє собою одне з видатних досягнень медицини в світі.
  • Рутинна вакцинація дітей проти дифтерії, правця і коклюшу попереджує захворюваність та смертність від них. 

З початку року у наших медичних центрах  зробили вакцинацію 11 617 осіб.  І зараз продовжуємо планову вакцинацію згідно календаря профілактичних щеплень, в тому числі людям із групи ризику, із дотриманням всіх необхідних засобів безпеки. 

На честь цього даруємо 8 вакцин проти гепатиту B  у Києві та 3 в Одесі. 

Щоб виграти вакцину: 

  1. поставте лайк до допису у Facebook
  2. поділіться публікацією на своїй сторінці
  3. напишіть у коментарях до допису  «+»

І вже у середу о 12-00 ми рандомно визначимо переможців. Використати подарунки можна буде у медичних центрах на Раїси Окіпної,4б та Дніпровській набережній,25 у Києві та на Варненській, 1 в Одесі до 4 травня. 

Виграш також передбачає безкоштовну консультацію терапевта перед вакцинацією.