Контакт-центр: +38 (044) 393-00-00 +38 (0482) 307-500
Швидка допомога (Одеса) +38 (0482) 343-062 +38 (067) 7343-062 +38 (099) 9343-062

Збери конструктор Into-Sana: забезпеч підтримку здоров’ю!

08 Січ 2015, 12:44

Компанія INTO-SANA розширює лінію своїх страхових програм. Вашій увазі ми представляємо дві нові програми - «Поліклініка» та «Клініка». Їх впровадження дозволило нам повністю охопити весь спектр наших послуг для Вас.

Цього року перелік добре відомих одеситам страхових програм був істотно розширений, і це зовсім не випадково. До нас неодноразово зверталися наші клієнти з проханням придбати страховий поліс за програмами, які будуть забезпечувати покриття обслуговування в поліклініці та стаціонарі. І ми, звичайно ж, йдемо назустріч - у кошику наших страхових програм з'явилися відповідні продукти - «Поліклініка» та «Клініка».

Таким чином, ми замкнули коло охоплення всіх послуг компанії Into-Sana страховими продуктами. Тепер сам клієнт за принципом «конструктора» вибирає необхідний йому обсяг страхування: швидка допомога, швидка допомога плюс невідкладна діагностика, швидка допомога плюс Поліклініка/Клініка і т.д. Як намистини, він збирає всі необхідні йому види медичної допомоги Into-Sana на рік. Безумовно, користуючись при цьому численними знижками.

Програма «Поліклініка»

Першим кроком в реалізації «Конструктора» став запуск страхової програми «Поліклініка», яка була розроблена з метою надання якісного медичного сервісу від Into-Sana не тільки при невідкладних ситуаціях, але і в рамках амбулаторно-поліклінічної допомоги. За сформованою чудовою традицією медичними послугами за цією програмою можуть скористатися всі члени сім'ї, включаючи дітей.

Однією з важливих переваг цієї програми є широкий перелік дитячих фахівців, послугами яких можуть скористатися наші клієнти в стінах нового Поліклінічного відділення Into-Sana, розташованого на вул. Академіка Корольова, 17. Відсутність черг, комфортна ігрова зона, доброзичливий і турботливий персонал здатні перетворити відвідування дитячої поліклініки на захоплюючу прогулянку для дитини. І все це - в рамках страхової програми.

Програма «Клініка»

Страхування за програмою «Клініка» до недавнього часу було доступне тільки для великих корпоративних клієнтів - колективів великих підприємств, і вважалася серйозним соціальним пакетом для працівників. Сьогодні кожен може звернутися до відділів продажів Into-Sana і проявити турботу про найближчих і найрідніших, придбавши страховий поліс за програмою «Клініка», яка передбачає стаціонарне обслуговування в лікарні Into-Sana.

Довіряйте своє майбутнє експертам. У всьому. У питаннях здоров'я - в першу чергу.