Контакт-центр: +38 (044) 393-00-00 +38 (0482) 307-500
Швидка допомога (Одеса) +38 (0482) 343-062 +38 (067) 7343-062 +38 (099) 9343-062

Програма «Клініка Кардіо» рятує життя одеситів

02 Лис 2015, 17:36

Зберегти здорове серце в умовах глобальних екологічних катаклізмів, інтенсивного життєвого ритму і надлишку стресових ситуацій для багатьох стає дуже складним завданням. І, як наслідок, статистика захворювань серця з року в рік набуває все більш гнітючі показники. Ось уже кілька місяців група компаній Into-Sana надає одеситам можливість страхування на випадок інфаркту за програмою «Клініка КАРДІО».

62-річного Володимира Валентиновича застрахувала в Into-Sana донька Наталія. І, як виявилося, вчасно. Уже через півтора місяці після укладення договору стався напад. Завдяки програмі «Клініка КАРДІО» протягом 2-х годин з моменту виникнення симптомів пацієнт був прооперований, і його життю вже ніщо не загрожувало.

Володимир ВАЛЕНТИНОВИЧ:

"Донька приїхала з дитиною в клініку Into-Sana на консультацію навесні. Побачила рекламу програми «Клініка КАРДІО» і вирішила застрахувати мене. У мене вже був один інфаркт. Того разу все проходило дуже важко, оскільки було витрачено багато часу на пошук - куди звернутися, та й витрачена сума була суттєвою. в Into-Sana я поступив о 6 вечора, а о 7 годині вечора мені вже робили операцію! Донька заплатила за річну страховку всього 550 гривень. Без страховки операція обійшлася б мені в 37000 гривень, і це без витрат на медикаменти, лікування в стаціонарі та реабілітацію, а страховка покриває витрати до 60000 гривень, так що я задоволений."

ЦОГОЄВ ЮРІЙ ЮРІЙОВИЧ, ЕНДОВАСКУЛЯРНИЙ ХІРУРГ КЛІНІКИ «Into-Sana»:

"Ми виконали в найкоротші терміни діагностичну коронарографію. Було виявлено, що головна артерія серця була закрита. Ми відновили прохідність артерії. Від моменту надходження в клініку до відкриття артерії минуло не більше півгодини. Отримано відмінний результат - ми запобігли розвитку інфаркту міокарда, встановили стенти, і зараз пацієнт почувається добре."

Страхова програма «Клініка КАРДІО» вже забезпечує спокій не одного десятка одеситів з різним рівнем достатку, адже річний платіж становить від 350 до 750 гривень на рік в залежності від віку.

У межах цієї програми, в разі гострого інфаркту міокарда, Into-Sana гарантує:

повний комплекс лікувально-діагностичних заходів: ургентна коронаровентрикулографія (КВГ), балонна ангіопластика (стентування); цілодобове лікарське спостереження за пацієнтом; проведення необхідних діагностичних досліджень і консультацій; повне медикаментозне забезпечення; розміщення в комфортабельних палатах.

БУШЕВА НАТАЛІЯ ОЛЕКСАНДРІВНА, КЕРІВНИК сервісного центру КЛІНІКИ «INTO-SANA»:

"Ця страхова програма включає в себе весь спектр необхідної діагностики для встановлення діагнозу при інфаркті міокарда, стентування, самі стенти, лікування в стаціонарі Into-Sana після хірургічного втручання. Сума 60 тисяч гривень покриває всі ці витрати."

Щороку в Україні від інфаркту вмирає 50 тисяч чоловік.

Смертність від серцево-судинних захворювань в три рази вище, ніж від раку, туберкульозу, СНІДу та інфекційних захворювань разом узятих. Головна причина - неправильна діагностика і тривалий час надання допомоги. Оперативне реагування, медикаментозне забезпечення, новітнє обладнання, цілодобове спостереження висококваліфікованого персоналу і комфортабельні палати компанії «Into-Sana» - це золотий стандарт якості, який дає впевненість у власному довголітті.