Контакт-центр: +38 (044) 393-00-00 +38 (0482) 307-500
Швидка допомога (Одеса) +38 (0482) 343-062 +38 (067) 7343-062 +38 (099) 9343-062

Педіатричне відділення клініки INTO-SANA відсвяткувало перший День Народження

12 Бер 2013, 15:26

Березень 2012 року став знаменною датою для компанії INTO-SANA, адже у нас почала працювати комплексна система надання медичної допомоги дітям. Всього за дванадцять минулих місяців наше педіатричне відділення істотно розрослося, і зараз дитячий стаціонар здійснює щомісячне лікування понад сімдесяти маленьких пацієнтів! І ще два десятки щодня отримують в клініці амбулаторну допомогу.

У березні 2012 року в клініці INTO-SANA стартувала робота комплексної системи надання медичної допомоги дітям. За рік педіатричне відділення істотно збільшилося: кожного місяця в стаціонарі клініки проходять лікування 70 дітей, а ще близько 20 маленьких пацієнтів звертаються щодня по амбулаторну допомогу.

Сильна сторона педіатрії INTO-SANA - це системний підхід, адже всі медичні служби знаходяться в одній будівлі. Всі необхідні напрямки розміщені зовсім поруч: діагностика, хірургія і лікування в стаціонарі, швидка допомога та інші. Мами і тата можуть отримати консультацію фахівців вузького профілю з усіх питань і провести повне обстеження дитини, адже до їхніх послуг - весь діагностичний комплекс клініки. Все це знаходиться під одним дахом, тому дозволяє дітям та їх батькам отримати результат максимально швидко і з мінімальними зусиллями.

Звісно, діти можуть бути дуже складними пацієнтами. Іноді вони відчувають страх до «білих халатів» і не завжди можуть розповісти, що їх турбує, і тому співробітники педіатричного відділення повинні проходити спеціальне навчання.

«Перш ніж відділення педіатрії почало приймати пацієнтів, чимало часу було витрачено на підготовку. Було придбано спеціальне медичне обладнання для обстеження та лікування дітей. Півроку проводилася підготовка середнього і молодшого медичного персоналу відповідно до європейських стандартів надання допомоги маленьким пацієнтам », - розповіла головний лікар INTO-SANA Галина Віталіївна Усенко.

У клініці працюють провідні педіатри та дитячі хірурги, травматологи і неврологи регіону. Керує педіатричним відділенням INTO-SANA Ганна Юріївна Єськова, лікар-педіатр вищої категорії. Лікаря добре знають у багатьох одеських сім'ях, завдяки значному досвіду роботи з педіатричного напрямку.

Кваліфікована медична допомога тут надається дітям із захворюваннями верхніх дихальних шляхів і ЛОР-органів, з алергією, із захворюваннями серцево-судинної і центральної нервової систем, шлунково-кишкового тракту, сечостатевої сфери.

Також в клініці працює блок інтенсивної терапії. Всі палати тут мають спеціальне обладнання -монітори цілодобового спостереження, які контролюють роботу серця і легенів, тиск і температуру. Є наркозні апарати і апарати штучної вентиляції. Всі дослідження, необхідні реаніматологам, швидко виконуються у власному лабораторному комплексі клініки. Завдяки наявності найсучасніших інструментів лікарі INTO-SANA надають своїм маленьким пацієнтам допомогу навіть в найскладніших випадках. Важливо відзначити, що більшість операцій в клініці проводяться з використанням лапароскопічного методу, який є найбільш щадним методом в сучасній хірургії. Дитина набагато швидше відновлюється після операції і набагато менше часу проводить в клініці.

«Ми постаралися створити найбільш комфортні умови для перебування дітей, - зазначає головний лікар INTO-SANA Галина Віталіївна Усенко, - у нашій клініці дитина не відчує запаху ліків. Усі палати обладнані багатофункціональними ліжками, антиалергенними матрацами та подушками. Кожному маленькому пацієнту лікар-дієтолог підбирає збалансований раціон харчування. І, що дуже важливо для швидкого одужання дітей, батьки можуть постійно перебувати поруч з ними ».