Контакт-центр: +38 (044) 393-00-00 +38 (0482) 307-500
Швидка допомога (Одеса) +38 (0482) 343-062 +38 (067) 7343-062 +38 (099) 9343-062

Нова програма від Into-Sana - «Турбота про батьків»

28 Січ 2013, 13:18

Якими Ви хочете бачити своїх батьків?

Усміхненими та здоровими, які граються з онуками? Чи прикутими до ліжка, за якими потрібен постійний догляд?

Кожен з нас має власну сім'ю. Але кажуть, ми залишаємося дітьми, поки живі наші батьки. Вони для нас – найдорожчі, найрідніші. Батьки ходили навшпиньки, аби не тривожити нашого сну, ночами сиділи біля ліжка, навіть коли ми хворіли на звичайну застуду. Дотепер мама й тато турбуються про нас, радіють нашим успіхам, моляться за внуків. Ми, молоді та здорові, не уявляємо, що може бути важко піднятися на другий поверх, вилізти на табуретку, аби вкрутити лампочку. Бо самі ніколи цього не відчували.

Саме тому про здоров'я батьків піклуватися починаємо невчасно. Ми тисячу разів чули про необхідність профілактики та лікування вікових хвороб і стільки ж разів думали, що нам та нашим рідним це не потрібно. Адже батьки завжди для нас залишаються молодими – такими, якими їх пам'ятаємо з дитинства. Близькі нам люди, відчувши недугу, намагаються позбавити дітей клопоту, зберегти їхній час та гроші. Дуже часто ми дізнаємося про проблему лише тоді, коли виникло загрозливе ускладнення. У цей момент ми «прокидаємося» і не шкодуємо сил, часу та грошей, аби зберегти життя найближчим. Будь-яка допомога, увага і турбота повинні бути своєчасними. Інакше ми відчуватимемо докори сумління, що свого часу не зробили все від нас залежне.

Людьми зрілого віку вважають жінок і чоловіків старше 60-ти. Але вікові хвороби починають розвиватися з 35-40 років, і швидкість цих змін зростає щороку. Це пов'язано із уповільненням відновлювальних біологічних процесів. У похилому віці накопичується критична кількість хронічних хвороб, які суттєво знижують адаптаційні можливості організму. Захворювання в цьому віці часто нетипові, супроводжуються малою кількістю симптомів та високим ризиком ускладнень.

Для того, щоб дізнатись більше про вікові зміни, що відбуваються в організмі натисніть тут

Сучасна медицина не здатна зупинити процеси старіння. Але їй під силу уповільнити їх, знизити ризики та покращити якість життя людини.

ПРО ПРОГРАМУ «ТУРБОТА ПРО БАТЬКІВ»

Наша програма орієнтована на профілактику та лікування найбільш серйозних вікових захворювань. Ми пропонуємо медичну допомогу не тоді, коли виникне критичний стан, а коли ще не пізно його уникнути. Мета нашої програми – не допустити загрозливої ситуації, забезпечити людині можливість радіти кожному дню. Профілактика та своєчасне лікування вікових хвороб – ефективний спосіб зберегти здоров'я людини зрілого віку. Це підтверджує суттєва різниця в тривалості життя українців та жителів країн із кращими системами охорони здоров'я.

Програма не гарантує виявлення всіх можливих захворювань. Але дозволяє діагностувати найбільш розповсюджені важкі хвороби на ранній стадії, до виникнення незворотних змін. Вона допомагає знизити ризики розвитку серйозних ускладнень, підвищує шанси на довге та активне життя.

Для того, щоб дізнатись більше про завдання кожної консультації та дослідження натисніть тут

Отримати додаткову інформацію стосовно програми ви можете за телефоном:

393 00 00

Або, надіславши свої питання за адресою:

info@into-sana.ua