Контакт-центр: +38 (044) 393-00-00 +38 (0482) 307-500
Швидка допомога (Одеса) +38 (0482) 343-062 +38 (067) 7343-062 +38 (099) 9343-062

На дитячому святі лікарі Into-Sana навчали мам і роздавали подарунки дітям

29 Тра 2013, 16:55

З нагоди міжнародного Дня захисту дітей медичний центр Into-Sana організував свято для найменших. Разом з аніматорами в костюмах піратів малюки брали участь у захоплюючих і пізнавальних іграх. А в цей час батьки мали можливість спокійно поспілкуватися з лікарями клініки на цікаві теми.

Дорослих хвилювали різноманітні аспекти дитячого здоров'я. Але найчастіше запитували про те, як підготуватися до літнього відпочинку, що взяти з собою у відпустку і як правильно харчуватися влітку. Багато питань лікарям батьки поставили і з приводу алергії, діатезу та інших захворювань шкіри. Лікарі оглядали дітей і давали рекомендації по догляду за шкірою в літній період.

З батькамиспілкувалися фахівці клініки - педіатри Ганна Гнілоскуренко та Наталія Чехун, дерматолог Андріана Дехтярчук. Вони розповіли наскільки важливо дітям дотримуватися режиму дня і правил особистої гігієни. Навчили використовувати зволожуючі і живильні засоби і дали загальні рекомендації по догляду за шкірою дитини влітку.

Лікарів приємно здивувало те, що сучасні батьки - дбайливі й допитливі, щиро цікавляться здоров'ям і якістю життя своїх дітей, намагаються зробити їх побут комфортним, а дозвілля - різноманітним і пізнавальним.

Всього в акції взяло участь більше ста сімей. Всі присутні отримали цінні сувеніри та корисні подарунки від організаторів та партнерів свята. Компанія Uriage і компанія Humana - презентували батькам зразки своїх продуктів, а також посібники та буклети для батьків. Клініка Into-Sana подарувала всім батькам сертифікати на знижку в розмірі 10% на консультацію дитячих спеціалістів до кінця червня. Також батьки отримали наочні посібники зі списком необхідних препаратів для аптечки маленького мандрівника і спеціальний дитячий випуск журналу «Вісник Into-Sana, що видається силами компанії і в якому лікарі діляться з читачами важливою інформацією.