Контакт-центр: +38 (044) 393-00-00 +38 (0482) 307-500
Швидка допомога (Одеса) +38 (0482) 343-062 +38 (067) 7343-062 +38 (099) 9343-062

Інформація для користувачів програм страхування Into-Sana на період протидії COVID -19

15 Кві 2020, 15:13

Безлімітні програми Старт/Оптимум/Сімейна

  • Для користувачів безлімітних програм Старт / Оптимум / Сімейна усі консультації фахівців доступні також в режимі дистанційних консультацій.
  • Додатково до програми «Оптимум» можна придбати ПЛР-тестування на COVID-19 за спеціальною ціною 4500 грн. за 2 дослідження


Програми страхування «Швидка допомога»

  • Служба швидкої допомоги працює у звичайному режимі. При симптомах ГРВІ, підозрі на COVID-19, служба швидкої допомоги також виїжджає до застрахованих в режимі 24/7.

Програма страхування «Невідкладна діагностика»

  • Для постановки діагнозу і виключення ускладнень (пневмонія з дихальною недостатністю) в рамках програми "Невідкладна діагностика" за рішенням лікаря швидкої допомоги пацієнту буде запропоноване транспортування в приймально-діагностичне відділення клініки Into-Sana, вул. Варненська, 2.
  • В рамках програми "Невідкладна діагностика" виконуються необхідні дослідження (консультація лікаря, рентген, комп'ютерний томограф) для постановки точного діагнозу. При наявності показань проводиться експрес-тест або ПЦР-дослідження на COVID-19 за рішенням лікаря приймально-діагностичного відділення. Вартість досліджень покривається страховою сумою програми.
  • При наявності клінічних показань (пневмонія з ознаками дихальної недостатності) пацієнту пропонується госпіталізація в клініку Into-Sana на додаткове обстеження та симптоматичне лікування до отримання результатів дослідження ПЛР (3-4 дні).

Програма страхування «Ургентний стаціонар»

  • У разі позитивного результату дослідження ПЛР (підтвердження COVID-19), згідно з наказом МОЗ пацієнту буде рекомендовано переведення в опорні інфекційні лікарні 1 і 2 лінії.
  • У випадку, якщо пацієнт підписує відмову від переведення, він залишається у відділенні обсервації для подальшого лікування.
  • Подальше лікування може проходити за програмою "Ургентний стаціонар" в рамках страхової суми (якщо це страховий випадок - пневмонія з дихальною недостатністю).


ПЛР-тестування поза страхових програм Into-Sana

Для того, щоб пройти ПЛР дослідження на COVID-19 в амбулаторно-поліклінічних умовах самостійно, необхідно телефонувати в контакт-центр для запису. Забір аналізу буде проводитися в певні години в спеціально підготовленому для цього маніпуляційному кабінеті. Вартість ПЛР-дослідження на плановому амбулаторному прийомі не входить в страхові програми і оплачується окремо. Вартість 2500 грн.