Контакт-центр: +38 (044) 393-00-00 +38 (0482) 307-500
Швидка допомога (Одеса) +38 (0482) 343-062 +38 (067) 7343-062 +38 (099) 9343-062

18-й День Народження відзначає Служба швидкої допомоги клініки INTO-SANA

27 Бер 2013, 15:23

У 18 років людина стає повнолітньою. Служба швидкої медичної допомоги INTO-SANA досягла своєї зрілості значно раніше, буквально, з перших же днів свого існування. Але і минулі роки не пройшли дарма: зараз 19 бригад швидкої допомоги щомісяця виїжджають на більш ніж дві з половиною тисячі викликів!

18 років - ознака певного рівня зрілості, як для людини, так і для компанії. За ці роки служба швидкої допомоги INTO-SANA досягла істотних результатів - щомісяця 19 бригад виїжджають на 2 500 викликів.

У приватних клініках клієнти отримують те, що часто і за гроші неможливо отримати в державних медустановах: увагу та турботу персоналу, доступ до найсучаснішого діагностичного та терапевтичного обладнання, і, що дуже важливо для роботи швидкої допомоги, - оперативність. Тому за багато років роботи приватні клініки в нашій країні стали хорошою альтернативою так званої безкоштовної державної медицини.

«Ми гарантуємо максимально швидке прибуття до клієнта - до 15 хвилин. Цей час прописано в договорі і завжди чітко дотримується бригадами », - зазначає Володимир Лашин, начальник служби швидкої медичної допомоги INTO-SANA.

Така точність прибуття бригади можлива завдяки тому, що підстанції швидкої допомоги розташовані у кожному районі Одеси, в Южному та Іллічівську.

В якості машин швидкої допомоги використовуються автомобілі Mercedes і Ford, вони повністю укомплектовані необхідним обладнанням: дефібриляторами, кардіографами, апаратами штучної вентиляції легенів, багатофункціональними ношами, системою розводки медичних газів, вакуумними шинами.

«У розпорядженні лікарів є більш трьохсот видів медикаментів і витратних матеріалів, - розповідає Володимир Лашин. - Лікар швидкої допомоги може зробити аналіз крові або сечі в умовах реанімобіля або вдома у хворого».

Бригада проведе у пацієнта стільки часу, скільки буде потрібно для стабілізації його стану. При підозрі на інфаркт міокарда, на місце виклику відправляється спеціалізована бригада, у складі якої є лікар-кардіолог. Крім того, в службі швидкої допомоги INTO-SANA є спеціалізовані реанімаційна, неврологічна та педіатрична бригади.

Якщо випадок гострий і є необхідність в госпіталізації пацієнта - в INTO-SANA створюють «зелений коридор». Бригада лікарів зустрічає пацієнта вже в приймальному відділенні, і, не втрачаючи часу, проводить необхідні дослідження і лікування. Ця система дає можливість істотно зменшити час від моменту постановки первинного діагнозу за місцем виклику до початку проведення лікувальних заходів в стаціонарі. Такий підхід дозволяє в багато разів підвищити ефективність медичної допомоги, адже, як правило, весь процес займає не більше 30 хвилин.

Служба швидкої допомоги працює тільки із застрахованими пацієнтами. У INTO-SANA діє кілька програм страхування, за якими укладено договори з більш, ніж 200 000 чоловік. Вартість річного страхового поліса на сім'ю становить від 1999 грн.

Клініка також пропонує унікальні для України страхові програми. Наприклад, договір страхування може включати літніх батьків одного з подружжя. Скориставшись такою програмою, вся родина може бути впевнена, що кожен член сім'ї отримає всю необхідну медичну допомогу в найкоротші терміни.