Контакт-центр: +38 (044) 393-00-00 +38 (0482) 307-500
Швидка допомога (Одеса) +38 (0482) 343-062 +38 (067) 7343-062 +38 (099) 9343-062

Into-Sana приймає участь в незалежному опитуванні! Приєднуйтесь!

23 Чер 2014, 18:34

Медичні центри «Into-sana» приємно здивовані та раді взяти участь у незалежному опитуванні щодо кращої клініки в м.Києві. Портал Medicina.ua спільно з iGiD.ua пропонують Вам вибрати кращу медичну клініку Києва!

Ви користуєтеся послугами медичних центрів «Into-sana»? Ви задоволені сервісом, результатом лікування у наших лікарів, якістю наданих діагностичних та лабораторних маніпуляцій? Тоді голосуйте за нас в опитуванні! Віддати свій голос за кращу клініку можна перейшовши за посиланням: http://igid.ua/poll-medic

У попередньому опитуванні серед державної та приватної медицини користувачі віддали свою перевагу приватній медицині. Як не крути, здоров'я - найважливіше, що є у кожної людини. І тому порятунок себе та своїх близьких ми довіряємо тільки професіоналам. Відповідно, за якісним обслуговуванням користувачі готові прямуючи у приватні клініки, віддаючи їм перевагу перед державними установами.

Щоб краще вивчити потреби клієнтів, медичний портал Medicina.ua та всеукраїнський інтернет-портал iGiD.ua, організували спільне опитування. Для нього були відібрані найякісніші клініки столиці, а способом відбору став особистий досвід керівників компаній, які не раз стикалися з медичними центрами як в якості своїх клієнтів і партнерів, так і в якості "рятувальної служби" у разі проблем зі здоров'ям. Тому, компанії мають добре уявлення про співвідношення ціна-якість, яким керуються користувачі при виборі тієї або іншої клініки.

Медичні центри «Into-sana» - медична компанія з відповідальним і щирим ставленням до кожного, хто до нас звертається. Ми запобігаємо, діагностуємо і лікуємо хвороби, зміцнюючи здоров'я і покращуючи якість життя людей. Ми створені для тих, кому не байдуже своє здоров'я, здоров'я близьких, і для тих, кому важливий рівень медицини в нашій країні. Ви обираєте медичні центри «Into-sana»? Тоді голосуйте за нас: http://igid.ua/poll-medic