Контакт-центр: +38 (044) 393-00-00 +38 (0482) 307-500
Швидка допомога (Одеса) +38 (0482) 343-062 +38 (067) 7343-062 +38 (099) 9343-062

Into-Sana продовжує модернізацію діагностичного обладнання

20 Лип 2015, 13:19

Найкращий комп'ютерний томограф в Одеській області

Ми раді повідомити, що в липні в клініці на вул. Варненська, 2 почне свою роботу новий комп'ютерний томограф Toshiba Aquilion CX 128. Це єдиний в Одеській області 128-зрізовий томограф. Відмітною рисою його є висока точність зображення й мінімальний рівень опромінення при дослідженні.

Висока якість зображень за рахунок потужної рентгенівської трубки дозволяє проводити точну диференціальну діагностику в складних випадках. Завдяки кращій в галузі ізотропній і низькоконтрастній роздільній здатності Aquilion CX 128 забезпечує оптимальне поєднання різних характеристик для отримання кардіоваскулярних зображень. Візуалізація периферичних судин, бляшок і вимір ступеня стенозу коронарних артерій можливий у найширшого кола пацієнтів. Сканування з товщиною зрізу 0,5 мм застосовується для досліджень мозкового кровообігу, легенів, хребта, суглобів і кінцівок.

Новий комп'ютерний томограф в діагностичному центрі на вул. Нежданової, 32

У червні в нашому діагностичному центрі на вул. Нежданової, 32 буде встановлено новий комп'ютерний томограф Toshiba Alexion 16. Крім широких діагностичних можливостей, нове обладнання вирізняється низьким рівнем променевого навантаження при дослідженні. Найнижче в галузі променеве навантаження на пацієнта досягається завдяки застосуванню сучасної технології адаптивної ітеративної реконструкції (AIDR 3D), що дозволяє в 4 рази знизити променеве навантаження на пацієнта при будь-якому КТ-дослідженні.

Новий експертний рівень ультразвукової діагностики

У клініці на вул. Варненська, 2а в червні почне свою роботу новий УЗ-апарат Toshiba Aplio 500. Це перший апарат в Одеській області такого класу. Відмітною властивістю нового обладнання є більш висока роздільна здатність. Крім цього вдосконалено ряд алгоритмів дослідження, що також підвищує якість діагностики.

До стандартного набору функцій тепер додалася можливість виконання еластографії здвигової хвилі. Це найсучасніша ультразвукова методика, яка дозволяє виявляти злоякісні новоутворення щитовидної залози, молочних залоз, печінки і лімфатичних вузлів.

Нові можливості в колоноскопії

Захворюваність на рак прямої і товстої кишки продовжує зростати. Не дуже приємне, але дуже інформативне ендоскопічне дослідження товстого кишечника дозволяє своєчасно виявляти це захворювання. Ми придбали новий колоноскоп Fujifilm з метою підвищення рівня діагностики захворювань кишечника. А наші досвідчені анестезіологи забезпечать повний комфорт під час дослідження, зануривши пацієнта на кілька хвилин в медикаментозний сон.

Сучасні технології в руках наших відомих професіоналів-діагностів допоможуть розібратися в будь-якій клінічній ситуації.