Контакт-центр: +38 (044) 393-00-00 +38 (0482) 307-500
Швидка допомога (Одеса) +38 (0482) 343-062 +38 (067) 7343-062 +38 (099) 9343-062

Програма "Територія" для навчальних закладів

11 Вер 2024, 10:34

Що важливо для батьків при виборі навчального закладу для дитини?

Одна мрія для всіх - щоб діти були здоровими! Медичний центр INTO-SANA допоможе вам на цьому шляху. Докладніше про медичний захист дітей в шкільних закладах розповідає Юлія Щерба - керівник відділу обслуговування корпоративних клієнтів - “Безпека та захищеність навчального простору зараз стоять на першому місці! Разом з наявністю бомбосховища, вчасна медична допомога - це важлива складова навчального процесу.

 Разом з INTO-SANA навчальні заклади Одеси вже багато років укладають договір “Виклику Швидкої допомоги на Територію”. Завдяки цьому, під надійним захистом @intosana_clinic знаходяться учні, вчителі, батьки - усі, хто знаходиться на території закладу.

Школи та ВНЗ, дитячі садки, спортивні секції. Навіть маленькі студії розвитку - користуються такою послугою задля безпеки своїх відвідувачів. Окрім допомоги на території, у разі потреби бригада Швидкої допомоги може відвести дитину у медичний заклад для подальшої діагностики.

До речі, термінова діагностика в INTO-SANA може бути для ваших учнів безкоштовною!

 В цьому році ми надаємо змогу під'єднати до вашої Території програму "Невідкладна діагностика". Наприклад, у разі раптової травми, пацієнта відвезуть у клініку INTO-SANA, зроблять рентген та нададуть первинну хірургічну допомогу.”

Безпека та якісне навчання дітей - це складові нашого спільного майбутнього, в яке @intosana_clinic, разом з вами, робить впевнений крок!

 Щоб дізнатися умови договору Територія - звертайтеся за контактами:

INTO-SANA турбується як мама! 💙