Контакт-центр: +38 (044) 393-00-00 +38 (0482) 307-500
Швидка допомога (Одеса) +38 (0482) 343-062 +38 (067) 7343-062 +38 (099) 9343-062

Багатопрофільна поліклініка INTO-SANA розпочала роботу в новому форматі

21 Лют 2013, 15:31

Багатопрофільна поліклініка INTO-SANA з цього дня працює у новому, сучасному форматі! Завдяки напруженій роботі всього персоналу, нам вдалося реалізувати найбільш оптимальне співвідношення лікарських консультацій, лабораторної діагностики та інструментальних методів обстеження. Давно очікуваною новацією стало введення в роботу єдиної медичної інформаційної системи, що до мінімуму скорочує втрату часу за рахунок інтерактивної реєстрації і запису пацієнтів на прийом до конкретного фахівця.

20 лютого багатопрофільна поліклініка INTO-SANA розпочала свою роботу в новому форматі, в якому реалізований оптимальний алгоритм консультативної допомоги, лабораторної та інструментальної діагностики.

Одним з основних нововведень стало впровадження медичної інформаційної системи, яка дозволяє записувати на прийом і реєструвати пацієнтів, скорочуючи час очікування до мінімуму. Завдяки цій системі лікарі поліклініки завжди мають актуальну інформацію про записаних до них пацієнтів і можуть в єдиній базі даних проводити швидкий пошук необхідного пацієнта або інформації про його обстеження. Інформаційна система об'єднає всі підрозділи INTO-SANA і дозволить вносити оновлені дані про стан здоров'я пацієнта (результати лабораторних та діагностичних досліджень, висновки лікарів), тобто вести його електронну медичну карту. Уже найближчим часом можливості медичної інформаційної системи будуть доповнені такими корисними послугами, як смс-сповіщення про консультації і розсилка результатів лабораторних досліджень на електронну пошту клієнтів.

Також був значно розширений список медичних послуг, які надаються в багатопрофільній клініці - це консультації лікарів з більш ніж 20 спеціальностей, лабораторні дослідження і широкий спектр діагностичних послуг. Необхідно відзначити, що якісну медичну допомогу можуть отримати як дорослі, так і діти.

Було проведено модернізацію фізіотерапевтичного обладнання, і клієнти поліклініки зможуть отримувати такі процедури, як магнітотерапія, електротерапія, ультразвукова і лазерна терапія та багато іншого.

Також в багатопрофільній поліклініці почав свою роботу кабінет щеплень для дітей та дорослих, в якому використовуються вакцини тільки бельгійського, французького і британського виробництва. У поліклініці є спеціальні холодильні камери для транспортування і зберігання вакцин, що оснащені автоматичним контролем температури. Дотримання «холодового ланцюга» (t + 5°С) є дуже важливим фактором для забезпечення якості вакцини. Фахівці кабінету для кожної дитини індивідуально складають графік вакцинації з урахуванням усіх індивідуальних особливостей здоров'я.

В оновленому форматі багатопрофільна поліклініка INTO-SANA має всі можливості для задоволення зростаючого попиту на якісні медичні послуги. «Вже зараз ми можемо обслуговувати до 300 пацієнтів на день. Ми постаралися не тільки зберегти найвдаліші напрацювання, які були накопичені поліклінікою за 5 років роботи, але і покращити їх», - розповідає Галина Усенко, головний лікар INTO-SANA. Так, поліклініка була посилена провідними фахівцями, проведена модернізація обладнання. Але головні зміни торкнулися взаємодії поліклініки з клієнтами - впроваджена електронна система, що дозволяє пацієнтам отримати необхідну послугу або комплекс послуг в максимально стислі терміни. «І ще одна приємна новина, - ділиться головний лікар, - з 20 лютого вартість консультації лікаря в багатопрофільній поліклініці знижено до 175 грн. Головну ідею нового формату поліклініки я б висловила однією фразою - якісна медицина стає доступнішою».

Графік роботи поліклініки: з 8.00 до 18.00 - понеділок - п'ятниця, субота - з 8.00 до 15.00.