Контакт-центр: +38 (044) 393-00-00 +38 (0482) 307-500
Швидка допомога (Одеса) +38 (0482) 343-062 +38 (067) 7343-062 +38 (099) 9343-062

Вакцинація від грипу в INTO-SANA

27 Гру 2023, 12:26

Грип – це гостре вірусне захворювання, яке може викликати серйозне ускладнення, такі як пневмонія, отит, синусит, або навіть менінгіт.

Повсякденне життя людини, яке часто включає комунікацію з іншими людьми, стає одним із ключових чинників ризику та швидкого поширення грипу. Тому необхідно вакцинуватися всією сім'єю, щоб сформувати колективний імунітет та уникнути захворювання.

Вакцинація від грипу - ефективний і надійний спосіб захиститися від інфекції або її наслідків, які щорічно вражають мільйони людей по всьому світу. Міністерство охорони здоров'я рекомендує робити щеплення від грипу щороку, незалежно від наявності пандемії, оскільки віруси грипу постійно змінюються.

Заявка на прийом

ВАКЦИНИ

Вакцинація "Ваксигрип Тетра"

700 ГРН

Вакцинація "ДжіСі Флю Квадривалент"

700 ГРН

Часті питання про вакцинацію від грипу

  1. Хто повинен зробити щеплення в першу чергу?
    Перш за все люди із групи ризику:
    • Діти від 6 місяців
    • Люди похилого віку
    • Люди із тяжкими хронічними захворюваннями
    • Люди з надмірною вагою
    • Вагітні жінки і мами, які годують грудьми
    • Люди, які за родом своєї діяльності контактують з великою кількістю людей (продавці, водії громадського транспорту, вчителі, медичні працівники та інші)
  2. Як часто потрібно вакцинуватись від грипу? 
    Оскільки віруси грипу постійно змінюються, штами вірусу щорічно переглядаються Всесвітньою організацією охорони здоров'я. Тому вакцинацію проти грипу необхідно робити кожного року.
  3. Яка вакцина від грипу краща?
    В медичних центрах INTO-SANA  ми використовуємо вакцини Ваксігрип (Франція) та ДжіСі Флю (Південна Корея), які розроблені з урахуванням актуальних штамів вірусу грипу епідсезону 2023-2024 рр. Вакцини від грипу проходять суворий контроль якості та безпеки. Їх ефективність визначається науковими дослідженнями. 
  4. Як проходить щеплення від грипу?
    • Перед вакцинацією потрібно пройти огляд терапевта для того, щоб переконатися у відсутності симптомів ГРВІ або протипоказань
    • Ін`єкція вакцини

Якщо у вас є сумніви або питання, звертайтесь до лікаря в медичному центрі INTO-SANA для отримання консультації перед проведенням щеплення. 

Залишіть заявку на вакцинацію від грипу або консультацію лікаря