Контакт-центр: +38 (044) 393-00-00 +38 (0482) 307-500
Швидка допомога (Одеса) +38 (0482) 343-062 +38 (067) 7343-062 +38 (099) 9343-062

Рубрика «Into-Sana зсередини»

Нові можливості хірургії

Хірурги клініки INTO-SANA отримали можливість роботи на новітній лапароскопічній стійці MGB, виробленій у Німеччині. Особливістю нового обладнання є спеціальна камера, яка передає точне зображення і кольори (що важливо для оцінки стану тканин), та розширений набір інструментів. Це перша стійка такого рівня в нашому регіоні. Хірургічна стійка дозволила істотно розширити обсяг оперативних втручань, які виконуються лапароскопічним доступом. Значно підвищився рівень безпеки хірургічних втручань, з'явилася можливість архівації запису операції.

Професіоналізм хірургів і анестезіологів клініки INTO-SANA, ретельний підхід медичного персоналу до післяопераційного періоду і нові технічні можливості операційної забезпечують дійсно європейський рівень хірургічного лікування в нашій клініці.

Хірургічне відділення INTO-SANA — єдине в Одесі відділення, де дітям цілодобово надається хірургічна допомога малотравматичним методом (через лапароскопічний доступ).

Діагностика захворювання до його прояву

Діагностичне відділення лікарні на вул. Варненській, 2 оснащене новою гастроскопічною стійкою Olympus Optera. Тепер клініка INTO-SANA виконує фіброгастродуоденоскопію на експертному рівні (аналогічні можливості є лише в Києві). Основною перевагою нової стійки є можливість виявлення змінених осередків слизової на стадії, коли вони ще непомітні для ока. Досягається це завдяки унікальному відфільтрованому освітленню (методика NBI), яке дозволяє виділити патологічні ділянки. Тепер лікар бере біопсію прицільно — зі зміненого осередка, а не тільки зі стандартних точок. Точність діагностики підвищилася в десятки разів.

Додаткову унікальність гастроскопії в діагностичному відділенні на вул. Варненській забезпечує наш лікар — Біленко Олена Дмитрівна, яка є не тільки найдосвідченішим діагностом, а й клініцистом — лікарем-гастроентерологом. Оцінка одним лікарем клінічних проявів і морфологічних змін підвищує якість вирішення гастроентерологічних проблем.

Еластографія та дослідження на мікрокальцинати

Ми єдині в Одесі, хто виконує еластографію та дослідження на мікрокальцинати. Це додаткові функції УЗ-апаратури, які успішно освоєні провідним лікарем УЗ-діагностики Михайлом Кириловичем Пінтійським. Ці дослідження дозволяють диференціювати злоякісні новоутворення в щитоподібній та молочних залозах.

Нові можливості лікарів INTO-SANA

Кілька лікарів швидкої допомоги пройшли навчання з ультразвукової діагностики. Наша ідея полягає в оснащенні бригади швидкої допомоги ультразвуковим апаратом, який дозволить виключати ряд гострих станів ще на виклику. З 1 березня пілотний проект на швидкій допомозі вже запущений.

Окремим апаратом ультразвукової діагностики також забезпечені анестезіологи, які тепер виконують катетеризацію великих судин під контролем УЗД.

Кабінет діабетичної стопи також обладнаний власним апаратом для проведення УЗ-досліджень. Наш ендокринолог, Наталя Костянтинівна Дзюбан, володіє методикою проведення доплерографічного дослідження судин, тому може просто під час консультації проводити оцінку стану кровоносних шляхів.

До самостійного виконання ультразвукового дослідження органів малого таза безпосередньо в кабінеті прийому готуються і гінекологи.

Телевізійний проект INTO-SANA

Клініка INTO-SANA бере активну участь у телевізійному проекті «Консиліум», який виходить у прямому ефірі по понеділках о 19:30 на Першому Міському. Унікальний півторагодинний телевізійний проект поєднує в собі висвітлення новин одеської медицини, обговорення актуальної медичної проблеми фахівцями різного профілю і медичні відкриття вчених світового рівня.

Не пропустіть такий нестандарний не тільки для Одеси, а й для України в цілому формат програми про здоров'я.

Сторінка на Facebook

Сторінка INTO-SANA в соціальній мережі Facebook щодня набирає нових користувачів. За 3 місяці вона досягла 1200 осіб.

Нам дуже приємно бачити таку популярність нашої інформації, і ми сподіваємось, що будемо корисні нашим клієнтам і в мережі Інтернет. Приєднуйтесь: https://www.facebook.com/intosana/!

Відгуки про лікарів