Контакт-центр: +38 (044) 393-00-00 +38 (0482) 307-500
Скорая помощь (Одесса) +38 (0482) 343-062 +38 (067) 7343-062 +38 (099) 9343-062

Нова послуга в дерматології

13 Окт 2010, 14:56

Шановні клієнти! З урахуванням ваших численних побажань, і беручи до уваги актуальність питання гіперпігментації шкіри обличчя, в наших медичних центрах введена нова процедура - "Лікування порушень функцій шкіри", яка допоможе вам позбавитися від наявності небажаних пігментних плям. Для когось ця проблема існує давно, а хтось вперше зіткнувся з нею після літнього сезону. В обох випадках наш дерматолог допоможе вам вирішити цю проблему.

Гіперпігментація може бути природженою й набутою. Як правило, природжені пігментні плями не підлягають видаленню. Причин виникнення набутої гіперпігментації дуже багато. Найбільш поширені з них: генетична схильність, вікові зміни шкіри, зміни гормонального фону (в тому числі, обумовлені вагітністю), надмірна інсоляція, травми, запальні процеси на шкірі (вугрова хвороба, атопічний дерматит). Безумовно, в 80% випадках, головною причиною формування пігментних плям є неуважне ставлення до своєї шкіри в літню пору року або неправильний догляд за нею. Для тих, хто хоче зберегти свій природний колір шкіри, нова процедура дозволить запобігти формуванню небажаних сюрпризів, у виді гіперпігментації.

Нова послуга спрямована на профілактику та усунення пігментних плям на шкірі обличчя. Застосовується оригінальна методика для ефективного вирішення цієї проблеми. У процедурі використовується комбінація відомих і добре зарекомендованих косметичних інгредієнтів : гліколева, молочна, коєва кислоти; ретинол, вітамін С в стабільній формі, рослинні екстракти й ензими. Кожен продукт вирішує свою конкретну задачу та готує шкіру до наступного етапу процедури. Концентрація активних речовин наростає з кожним кроком і підвищує їх ефективність.

Основні цілі процури:

  • освітлення гіперпігментації і вирівнювання кольору;
  • згладжування вікових змін;
  • захист від екологічних дій і різних видів випромінювання;
  • попередження і усунення сонячного ушкодження;
  • поліпшення тургора та еластичності шкірного покриву;
  • ліквідація наслідків вугрової хвороби;
  • поліпшення стану шкіри у курців;

Рекомендований курс: 1 раз на тиждень, №5-10. По закінченню процедури ви отримаєте грамотні рекомендації по використанню й застосуванню сонцезахисних засобів, залежно від вашого типу шкіри.