Контакт-центр: +38 (044) 393-00-00 +38 (0482) 307-500
Швидка допомога (Одеса) +38 (0482) 343-062 +38 (067) 7343-062 +38 (099) 9343-062

В Into-Sana запустили чат-бот, який допомагає стежити за здоров’ям

05 Жов 2017, 18:44

Фахівці-медики Into-Sana розробили чат-бот D.Vira, який допоможе стежити за здоров'ям. Відтепер, щоб виявити список «індивідуальних ризиків», а з ним і необхідних профілактичних досліджень, достатньо просто зайти в мережу.

Якщо раніше необхідні аналізи та консультації за профілактичного огляду були розраховані на середньостатистичну людину, то зараз медицині відомо: схильність людини до тих чи інших захворювань залежить від віку, способу життя, генів та інших чинників, які, буває, не враховуються навіть на прийомі в лікаря. Таким чином, стандартизовані дослідження не лише забирають час і гроші, але й часто не несуть ніякої користі пацієнтові.


Тому в Into-Sana створили онлайн чат-бот Dr.Vira, який може швидко, безкоштовно та без візиту до лікаря підібрати той список досліджень, який потрібен конкретному пацієнту. Dr.Vira створює програму обстеження на основі стандартизованих калькуляторів ризиків (рекомендації ВООЗ з профілактичних оглядів, рекомендації з серцево-судинних захворювань тощо) та міжнародних медичних протоколів.


Програма Dr.Vira знаходиться у відкритому доступі в різних месенджерах: Viber, Messenger, Telegram. Користуватися нею дуже просто: необхідно в будь-якому месенджері додати Dr.Vira до друзів, відкрити вікно чату і відповісти на всі питання. На основі відповідей пацієнта буде сформований індивідуальний перелік рекомендованих профілактичних досліджень. Скориставшись цим списком, можна не тільки запланувати візит до Into-Sana, але й допомогти лікарю іншого медичного закладу скласти план досліджень.