Контакт-центр: +38 (044) 393-00-00 +38 (0482) 307-500
Швидка допомога (Одеса) +38 (0482) 343-062 +38 (067) 7343-062 +38 (099) 9343-062

Компанія Into-Sana - чотири роки на варті здоров’я!

Компанія Into-Sana створювалась як мережа приватних клінік, що надають якісні діагностичні і медичні послуги населенню України. «Медичні центри відкрилися з різницею у тиждень і прийняли перших пацієнтів у лютому 2009 року», - розповідає Генеральний директор медичних центрів Into-Sana.

За минулі роки центри Into-Sana надали близько 1 млн. послуг (у тому числі і лабораторних), обслужили більше 77 000 пацієнтів. Перелік послуг і досліджень постійно зростає і розширюється завдяки появі нових методів діагностики і лікування.

Сьогодні в компанії Into-Sana проводять амбулаторний прийом лікарі багатьох (у тому числі вузьких) профілів. Використовуючи сучасне оснащення медичних центрів, спеціалісти Into-Sana можуть оперативно та правильно поставити діагноз, призначити адекватне дообстеження і провести лікування на високому рівні. В компанії організовані спеціальні сервіси, які створюють додаткові зручності для пацієнтів. Це і смс-підтвердження факту запису на прийом, і повідомлення про готовність аналізів, і багато іншого. Також в компанії існує система супроводу пацієнта поза клінікою. Всі сервіси постійно удосконалюються і оптимізуються. Також Into-Sana приділяє багато уваги ефективності бізнес-процесів, пошуку і втіленню інноваційних ІТ-рішень.

В клініках Into-Sana встановлені високі стандарти обслуговування пацієнтів, ведеться постійний контроль якості обслуговування.

За словами керівника, компанія проводить постійний контроль вартості обслуговування, не допускаючи зайвих призначень і непотрібних обстежень, таким чином підтверджуючи, що клініки Into-Sana - це висока якість медичних послуг за справедливу ціну.

«Нам є чим пишатися. Into-Sana за порівняно невеликий проміжок часу зайняв гідне місце на ринку медичних послуг Києва. Колектив нашої компанії складається із професіоналів високого класу, серед яких: 30 лікарів першої категорії, 36 лікарів вищої категорії, 6 кандидатів медичних наук. Всього в клініках працюють 115 лікарів. Всі вони обрали роботу в медичних центрах Into-Sana, оскільки тут створені сприятливі умови для успішного та ефективного ведення прийому. Наші партнери також вважають компанію надійною опорою, за що ми їм безмежно вдячні, - відзначив Генеральний директор,- але головний успіх компанії Into-Sana - це, безумовно, здоров’я наших клієнтів».

За словами керівника, компанія Into-Sana в майбутньому має наміри розширюватися, і планує відкриття нових клінік у Києві.

Відгуки про лікарів