Контакт-центр: +38 (044) 393-00-00 +38 (0482) 307-500
Швидка допомога (Одеса) +38 (0482) 343-062 +38 (067) 7343-062 +38 (099) 9343-062

Еластографія та дослідження на мікрокальцинати

Еластографія щитоподібної та молочної залози

Суть цієї технології дослідження полягає у вимірюванні під час ультразвукового дослідження різниці в пружності тканин за спеціальною формулою. Відомо, що різні біологічні тканини мають свій коефіцієнт пружності, відповідно, і відбита звукова хвиля буде різною. При обстеженні на екрані в реальному масштабі відображаються різними кольорами ділянки звукової хвилі з високою та з низькою амплітудою.

Усі зміни в структурі тканини досліджуваного органу відображаються у вигляді кольорової шкали і підраховуються згідно з кількісними показниками. Більш м'які тканини відображаються червоним і зеленим кольорами, тверді — синім або сірим. Сила деформації досліджуваного органу виводиться на екрані у вигляді стандартної шкали жорсткості. Це дозволяє точно виділити зону, що структурно відрізняється від навколишніх тканин, й істотно підвищує ймовірність виявлення онкологічних захворювань.

Візуалізація мікрокальцинатів

MicroPure — принципово нова клінічна опція, яка дозволяє виявити мікрокальцинати (потенційні маркери малігнізації пухлин молочної залози). Відомо, що перспективне світіння на синьому тлі на 10% краще сприймається оком, ніж на сірому. Саме тому при дослідженні в цьому режимі мікрокальцинати відображені об’єктами, що яскраво світяться, або фокусами на синьому тлі. Важливою перевагою ультразвукової візуалізації мікрокальцинатів є можливість виконання прицільних біопсій під УЗ-контролем.

Відгуки про лікарів